OZONOP

OZONOP staat voor Omroep voor Zieken en Ouderen Noordoostpolder.

Deze vrijwilligersorganisatie, met ANBI-status, is opgericht in 1966 en verzorgt al meer dan 45 jaar radioprogramma's voor haar luisterpubliek. In het begin voornamelijk verzoekplatenprogramma's voor patienten in het ziekenhuis, later ook voor bewoners in verzorgingshuizen in Emmeloord, Noordoostpolder, Vollenhove en op Urk.  

 

Iedereen met een internet aansluiting kan thuis de OZO ontvangen op zijn PC, via een druk op de OZO radiospeler hiernaast of via www.shoutcast.com en zoek dan naar OZO Noordoostpolder en klik op de tune-in knop. 

De OZO is nooit verder weg dan de luisterknop op uw PC!

24 uur uitzending met veel mooie ontspannende programma's en reportages, gemaakt in en om de Noordoostpolder!

 

Wij zenden op dit moment onze verzoekplatenprogramma's uit naar 6 tehuizen in Emmeloord en in de Noordoostpolder. Verzorgingshuizen Hof van Smeden in Emmeloord, Markenhof in Marknesse, Clarenberg in Vollenhove en het Antonius ziekenhuis in Sneek luisteren mee, en krijgen binnenkort hun eigen verzoekprogramma. Mede dank zij het internet speelt afstand geen rol meer en zijn de kosten relatief laag om onze programma's via internet aan te bieden aan deze zorginstellingen.

Momenteel sturen wij ook dagelijks een kinderprogramma naar het Antonius ziekenhuis in Sneek.
 

Druk op Play om te luisteren

radio online

Wie is online

We hebben 4 gasten online

Willekeurige afbeelding

BK-283.jpg

Enquete

Uw favoriete muziek is?
 


Powered by Joomla!. Designed by: feel the music (demo) phppgadmin (video) Valid XHTML and CSS.